Köpa begagnad bil av Trepe Bil

Ska vara tryggt, enkelt och prisvärt.

Vi köper huvudsakligen in våra försäljningsobjekt från bilbrukande företag och organisationer som vill ha hjälp med att avyttra sina begagnade bilar.

Tryggt

Vi säljer begagnade bilar från företag som skött sina bilar beträffande service och underhåll. De bilarna vi säljer är väldokumenterade vilket innebär att du som köpare får en tydlig bild av bilens skick och historia.

Trepe Bil samarbetar med AutoConcept för att kunna erbjuda bra rikstäckande garantier på de bilar vi säljer. Även efter det att nybilsgarantin upphört.

I samarbete med Länsförsäkringar & Folksam Bilförsäkring kan vi erbjuda förmånliga försäkringserbjudanden de första 6 månaderna, till de flesta bilarna.

Enkelt

För att du som bilspekulant ska kunna titta på bilen när det passar dig, har vi inga generella öppettider utan visar bilarna endast på bokade tider. Vardag som helgdag.

Vid eventuella tekniska reklamationer på bilen som täcks av garantin får du hjälp på vår fullutrustade Autoexperten verkstad i Knivsta, eller beroende på vilken garanti som medföljer hos närmaste passande verkstad om du bor utanför 018-området.

Prisvärt

Vi ser till att det är marknadsmässigt rätt pris på bilen utan att ge avkall på tryggheten.

Detta möjliggör vi genom:

Minimalt med mellanhavande från säljare till köpare för att ändå kunna erbjuda garantier, finansieringsmöjligheter och köptrygghet enligt konsumentköplagen.

Vi hyr ändamålsenliga lokaler.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar från trygga kreditgivare vilket innebär kloka upplägg med bra räntor.

Bilar i lager på Blocket

Kontakt Bilförsäljning

Mattias Lundin
0702899028
mattias.lundin@trepebil.se

Kontakta oss

Trepe Bil AB Trepe Bil AB - Bilhandel och Autoexperten bilverkstad i Knivsta

Besöksadress Trunstavägen 37 741 90 Knivsta

Postadress Box 457 751 06 Uppsala

Telefon 070-34 34 101

Instagram @3pbil
Trunstavägen 37, 741 90 Knivsta