Om Trepe Bil AB

Tryggt och modernt bilhandelsföretag med egen Autoexperten bilverkstad

Vi är ett litet modernt märkesoberoende bilhandelsföretag som säljer bilar på uppdrag av företag och organisationer. Våra bilar säljs väldokumenterade och till konkurrenskraftiga priser med bra garantier. Vi har en slimmad organisation vilket möjliggör en större flexibilitet gentemot dig som kund.

Affärsidé

Vår affärsidé är att på uppdrag av bilbrukande företag och organisationer sälja deras begagnade bilar till ett högre pris än vad traditionellt inbyte eller återlämnande av leasingbil ger. Vi gör det genom att ta fullt tekniskt och juridiskt ansvar för bilen samtidigt som vi har minimala omkostnader och maximal trygghet för både säljare och köpare, part 1 och 2. Detta ger oss då vårt affärstillskott, part 3, med andra ord trepartsaffärer. Därav företagets namn 3P Bil AB.

Autoexperten bilverkstad

Vår vision med verkstaden är att serva och reparera personbilar och lätta lastbilar med mycket hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Genom att i möjliga fall använda begagnade delar, ha bra leverantörer på nya förbrukningsdelar samt duktiga och välutbildade tekniker får vi ihop den ekvationen.

Via Autoexpertens stödsystem får vi den information och uppbackning vi behöver för dagens avancerade bilar.

Varmt välkommen till oss på Trepe Bil AB.

Kontakta oss

Trepe Bil AB Trepe Bil AB - Bilhandel och Autoexperten bilverkstad i Knivsta

Besöksadress Trunstavägen 37 741 90 Knivsta

Postadress Box 457 751 06 Uppsala

Telefon 018-341334

Instagram @3pbil
Trunstavägen 37, 741 90 Knivsta