Om Trepe Bil AB

Tryggt och modernt bilhandelsföretag med egen licenserad BOSCH Car Service bilverkstad.

Vi är ett litet modernt märkesoberoende bilhandelsföretag som säljer bilar på uppdrag av företag och organisationer. Våra bilar säljs väldokumenterade och till konkurrenskraftiga priser med bra garantier.

Affärsidé

Vår affärsidé är att på uppdrag av bilbrukande företag och organisationer sälja deras begagnade bilar till ett högre pris än vad traditionellt inbyte eller återlämnande av leasingbil ger. Vi gör det genom att ta fullt tekniskt och juridiskt ansvar för bilen samtidigt som vi har minimala omkostnader och maximal trygghet för både säljare och köpare, part 1 och 2. Detta ger oss då vårt affärstillskott, part 3, med andra ord trepartsaffärer. Därav företagets namn 3P Bil AB.

Trepe bilverkstad är en licenserad BOSCH Car Service fullservice verkstad.

Vår vision med verkstaden är att med hög kvalitet serva och reparera personbilar och lätta lastbilar till konkurrenskraftiga priser.
Vi utför originalservice på nyare bilar helt enligt tillverkarens anvisningar så att alla tillverkargarantier bibehålles.
På äldre bilar kan vi erbjuda anpassade servicealternativ och i möjliga fall använda begagnade reservdelar vid reparation.

Via bl.a Autodata, Partslink24, BOSCH, Autocom och uppkoppling hos de flesta generalagenters stödsystem för fristående verkstäder får vi den information och uppbackning vi behöver för dagens avancerade bilar.

Varmt välkommen till oss på Trepe Bil AB.

    Karta 3P Bil AB - Bilhandlare och bilverkstad i Knivsta