Köpa begagnad bil av Trepe Bil

Ska vara tryggt, enkelt och prisvärt.

Tryggt

Vi köper huvudsakligen in och säljer begagnade bilar från företag som skött sina bilar beträffande service och underhåll. Bilarna säljes väl dokumenterade vilket innebär att du som köpare får en tydlig bild av bilens skick och historik.

Trepe Bil samarbetar med AutoConcept för att kunna erbjuda bra rikstäckande garantier på de bilar vi säljer, även efter det att nybilsgarantin upphört.

I samarbete med Länsförsäkringar & Folksam Bilförsäkring kan vi erbjuda förmånliga försäkringserbjudanden de första 6 månaderna, till de flesta bilarna.

Enkelt

För att du som bilspekulant ska kunna titta på bilen när det passar dig, har vi inga generella öppettider utan visar bilarna endast på bokade tider. Vardag som helgdag.

Vid eventuella tekniska reklamationer på bilen som täcks av garantin får du hjälp på vår fullutrustade verkstad i Knivsta, eller beroende på vilken garanti som medföljer hos närmaste passande verkstad om du bor utanför 018-området.

Prisvärt

Vi ser till att det är marknadsmässigt rätt pris på bilen utan att ge avkall på tryggheten.

Detta möjliggör vi genom:

Minimalt med mellanhavande från säljare till köpare för att kunna erbjuda garantier, finansieringsmöjligheter och köptrygghet enligt konsumentköplagen.

Vi hyr ändamålsenliga lokaler vid sidan av ”Dyra gatan”.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar från trygga kreditgivare vilket innebär kloka upplägg med bra räntor.

Bilar i lager på Blocket

Kontakt Bilförsäljning

Mattias Lundin
0702899028
mattias.lundin@trepebil.se

    Karta 3P Bil AB - Bilhandlare och bilverkstad i Knivsta